Μη Αυθεντικά Προϊόντα

ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ Ή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει σε πολλά δημοφιλή brands, τα σχέδιά μας είναι εύκολο να εκτεθούν σε άτομα που μπορεί να κατασκευάσουν και να πουλήσουν μη αυθεντικά προϊόντα. Σκοπός τους είναι να εξαπατήσουν τους πελάτες και να επωφεληθούν από την επιτυχία του brand μας. Προκειμένου να καταπολεμηθεί αυτό το παράνομο εμπόριο μη αυθεντικών προϊόντων και να προστατευθούν οι καταναλωτές, δημιουργήσαμε μια ειδική ομάδα προστασίας του brand μας αποτελούμενη από δικηγόρους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την καταπολέμηση της παραγωγής, προμήθειας και πώλησης μη αυθεντικών ή/και παραπλανητικών προϊόντων PNN NIGHTWEAR.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ Ή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε καθημερινή βάση αναφέρουμε ιστοσελίδες, σελίδες κοινωνικών μέσων και ηλεκτρονικά καταστήματα που προβάλλουν και προσφέρουν προϊόντα απομίμησης ή κλεμμένες φωτογραφίες που παρουσιάζουν προϊόντα της PNN NIGHTWEAR.
Αναγνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ γνήσιου και μη αυθεντικού προϊόντος, ιδίως στο διαδίκτυο. Επομένως, πάντα να είστε προσεκτικοί για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος PNN NIGHTWEAR από ιστότοπους που προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις, αλλοιωμένες φωτογραφίες και περιορισμένες αναφορές/περιγραφές που αφορούν το προϊόν που σας ενδιαφέρει.
Με βάση την εμπειρία μας, έχουμε εντοπίσει ορισμένα χαρακτηριστικά ηλεκτρονικών καταστημάτων που διαθέτουν μη αυθεντικά ή παραπλανητικά προϊόντα/απομιμήσεις:

  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει συχνά ελάχιστα ή και καθόλου στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονόματα εταιρειών, φυσικές διευθύνσεις ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμούς τηλεφώνου.
  • Τα στοιχεία επικοινωνίας που παρουσιάζονται είναι λανθασμένα, παραπέμπουν σε άλλες εταιρίες ή φυσικά καταστήματα και δεν αντιστοιχούν σε φυσική ή νομική οντότητα.
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει πιστοποιήσεις από επίσημους φορείς πιστοποίησης, συνεργαζόμενες τράπεζες, ασφάλεια συναλλαγών, κλπ.
  • Ο ιστότοπος δεν προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας σας και δεν εμφανίζει το HTTPS:// ή ένα μικρό σύμβολο λουκέτου δίπλα στη διεύθυνση ιστότοπου (URL).
  • Ο ιστότοπος μπορεί να αντικατοπτρίζει προϊόντα της επίσημης ιστοσελίδας της PNN NIGHTWEAR ακόμη και αν το όνομα του ιστότοπου δεν σχετίζεται με το brand μας.

H αγορά προϊόντων από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα είναι πάντα με δική σας ευθύνη. Αυθεντικά προϊόντα PNN NIGHTWEAR θα βρείτε στο επίσημο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pnn-nightwear.gr, στο επίσημο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας PNN NIGHTWEAR και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα που έχουν προϊόντα συλλογών της PNN NIGHTWEAR.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ;

Εάν εντοπίσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή έναν ιστότοπο που μπορεί να προβάλει ή να προσφέρει μη αυθεντικά προϊόντα PNN NIGHTWEAR ή εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με τη νομιμότητα ενός προϊόντος που έχετε αγοράσει από κάποιο φυσικό/ηλεκτρονικό κατάστημα, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο (+30) 2106203964 (εσωτ.4) Δ-Π 08:00-16:00 και δώστε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες (εικόνες του είδους που αγοράσατε, του σχεδίου, της διεύθυνσης του εμπόρου και της διεύθυνσης του ιστότοπου) ή εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε όλες τις παραπάνω πληροφορίες στο info@pnn-nightwear.gr. Αυτό θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να το χειριστούμε ανάλογα με την εξειδικευμένη ομάδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σας στην προστασία του αγαπημένου σας brand – PNN NIGHTWEAR.

Μετάβαση στο περιεχόμενο