Αγορά Δωροκάρτας

«Το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!»
Κάνε σήμερα το καλύτερο δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα με την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα e-GiftCard της PNN Nightwear και χάρισε στιγμές χαλάρωσης σε αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη
Αμέτρητες επιλογές για χειμερινά δωράκια από τις συλλογές μας σε πυτζάμες, νυχτικά, φόρμες βελουτέ και ρόμπες, αλλά και καλοκαιρινά είδη όπως φορέματα, capri, baby doll για κάθε τύπο, ανάγκη, και ώρα της ημέρας, περιμένουν να δώσουν χαρά σε αυτούς που αγαπάτε!

Συχνές Ερωτήσεις:

Ηλεκτρονική Δωροκάρτα - e-GiftCard

Πως μπορώ να αγοράσω την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα e-GiftCard της PNN Nightwear;

Μπορείς να αγοράσεις την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα, με 3 απλά βήματα Online, μέσα από το www.pnn-nightwear.gr.

Ποιο είναι το ελάχιστο και μέγιστο ποσό αγοράς για την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα;

Μπορείς να επιλέξεις Ηλεκτρονική Δωροκάρτα αξίας από 15€ έως 300€.

Ποια η διάρκεια ισχύος της Ηλεκτρονική Δωροκάρτας;

Από την ημερομηνία αγοράς, η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα έχει διάρκεια ισχύος 12 μηνών.

Πως αποστέλλεται η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα;

Αποστέλλουμε την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα στιγμιαία, αμέσως μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία, με email ή SMS στον παραλήπτη.

Ποια είναι η πολιτική χρήσης της Ηλεκτρονικής Δωροκάρτας;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα αποκλειστικά για την αγορά προϊόντων από το www.pnn-nightwear.gr ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο (+30) 2106203964 (εσωτ. 4) [Δ-Π 08:00-16:00]. Δεν μπορείς να την ανταλλάξεις με χρήματα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα συνδυαστικά με εκπτωτικά προϊόντα;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα, σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προώθηση στο διαδίκτυο κατά τη στιγμή της αγοράς.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα για αγορά προϊόντων με μικρότερη ή μεγαλύτερη αξία από το αναγραφόμενο ποσό;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα, μόνο για μια (1) αγορά προϊόντων που η αξία τους θα είναι ίση ή μεγαλύτερη από το ποσό που αναγράφεται στη Δωροκάρτα.

Πως ενημερώνομαι ότι η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα έχει σταλεί στον παραλήπτη;

Θα λάβεις email επιβεβαίωσης αμέσως μετά την αγορά της Ηλεκτρονικής Δωροκάρτας.

Ο κωδικός της Ηλεκτρονικής Δωροκάρτας δεν λειτουργεί, με ποιον θα μπορούσα να επικοινωνήσω

Εάν διαπιστώσεις ότι η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα δεν είναι αποδεκτή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, έλεγξε τον αριθμό που έχεις εισάγει και δοκίμασε ξανά. Εάν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα, στείλε email στο info@pnn-nightwear.gr ή κάλεσε μας στο (+30) 2106203964 (εσωτ. 4) [Δ-Π 08:00-16:00] ή επικοινώνησε μαζί μας μέσω του Messenger Chat και κάποιο μέλος της ομάδας Customer Support θα σε καθοδηγήσει βήμα-βήμα για να λυθεί άμεσα το ζήτημα.

Μπορώ να επιστρέψω μια Ηλεκτρονική Δωροκάρτα;

Η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα δεν μπορεί να επιστραφεί και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για αγορά προϊόντων ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το ποσό που αναγράφεται στη Δωροκάρτα αποκλειστικά και μόνο μέσω του e-shop της PNN Nightwear στο www.pnn-nightwear.gr.

Η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα κλάπηκε, διεγράφη ή εστάλη σε λάθος email, πως θα μπορούσα να την αντικαταστήσω/ανακτήσω;

Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα στις παραπάνω περιπτώσεις. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση στο (+30) 2106203964 (εσωτ. 4) [Δ-Π 08:00-16:00].
Μετάβαση στο περιεχόμενο