Φροντίζουμε ότι αγαπάμε

Ένας σύντομος και εύχρηστος οδηγός φροντίδας των ρούχων σας.

Η διαδικασία του πλυσίματος είναι ο τρόπος για να φροντίζουμε και να φρεσκάρουμε τα αγαπημένα μας ρούχα!

Τα ρούχα της συλλογής μας είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι, Βισκόζη, Fleece, βαμμένα με χρώματα φιλικά προς το δέρμα. Σας συνιστούμε κατά τη διαδικασία αυτή να γυρνάτε τα ρούχα από την ανάποδη για την καλύτερη προστασία της όμορφης εξωτερικής πλέξης!

Σας προτείνουμε πλύσιμο στο πλυντήριο από την ανάποδη στους 30°C με υγρό απορρυπαντικό για τα χρωματιστά ή για τα σκούρα, με ελαφρύ στύψιμο και όχι στεγνωτήριο. Σε περίπτωση που επιλέξετε το πλύσιμο στο χέρι προσέξτε τη θερμοκρασία του νερού και το στύψιμο να είναι απαλό.​

Σας προτείνουμε να τα απλώνετε στα δύο ή οριζοντίως πάνω στην απλώστρα.

Ταξινομήστε τα ρούχα ανάλογα με την ποιότητα τους και ξεκινήστε το σίδερο σε χαμηλή θερμοκρασία. Σας προτείνουμε να σιδερώνετε τα ρούχα σας από την ανάποδη πλευρά, ειδικά τα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα από Βισκόζη.

Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε κρεμασμένα στη ντουλάπα σας, ωστόσο ο ιδανικότερος τρόπος είναι να τα διπλώνετε μόλις τα φορέσετε ξανά, ώστε οι τυχόν τσακίσεις να απορροφηθούν. Και μην ξεχνάτε πως τους καλοκαιρινούς μήνες ο σκόρος λατρεύει τα φυσικά νήματα, όπως τη Βισκόζη και το Βαμβάκι, προτιμήστε ένα άοσμο αντισκωριακό για την προστασία τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο