ΟΡΑΜΑ

Να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης μέσα στο σπίτι, δίνοντας ευχαρίστηση στον κόσμο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Να προσφέρουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων ένδυσης ύπνου σε άριστη ποιότητα, με άνετες γραμμές και σε προσιτές τιμές, προκειμένου ο κάθε άνθρωπος να μπορεί να τα αγοράσει και να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους του!

ΑΞΙΕΣ

Οι αξίες μιας εταιρίας καθορίζουν την πορεία της μέσα στο χρόνο. Εδώ και 30 χρόνια, η PNN NIGHTWEAR πρεσβεύει μια εταιρική κουλτούρα με ισχυρές αξίες και ιδανικά, που την έχουν αναδείξει ως εταιρία, δείχνοντας αμέριστα την ανθρώπινη πλευρά της σε κάθε ευκαιρία!

«Κάθε οικογένεια έχει την ιστορία της, ένα μίγμα χάους και αγάπης!»

Η οικογένεια της PNN NIGHTWEAR κρατάει μαζί της για πολλά χρόνια τώρα το ανθρώπινο δυναμικό της, έχοντας στη βιοτεχνία και τα καταστήματά της προσωπικό από την ίδρυση της εταιρίας (από το 1989). Μετά από τόσο καιρό, το προσωπικό γίνεται οικογένεια και όπως σε κάθε οικογένεια, δεν παύουν ποτέ να υπάρχουν οι αψιμαχίες, οι διαφορές, αλλά και η πλάκα και οι χαρές όταν έχουμε ένα χαρμόσυνο νέο να μοιραστούμε!

«Κάνε αυτό που αγαπάς και κάνε το καλά!»

Όταν φτιάχνουμε ένα προϊόν, το κάνουμε με την καρδιά μας, για να το φορέσουμε πρώτα εμείς και μετά εσείς. Είμαστε της φιλοσοφίας, αφού το φτιάχνεις, κάνε το καλό, να κρατήσει και να ευχαριστηθεί ο πελάτης που θα το φορέσει!

«Ζωή δεν είναι μόνο να βγάζεις χρήματα! Είναι το να ζεις καλά,να ζεις σωστά και να βοηθάς τους ανθρώπους γύρω σου…!» Η οικογένεια της PNN NIGHTWEAR είναι δίπλα σε όλο το προσωπικό, τους πελάτες, αλλά και την κοινωνία, έτοιμη να προσφέρει σε κάθε ευκαιρία. Βοηθούμε καθημερινά πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, ιδρύματα, σχολικές εκδηλώσεις, προσπαθώντας να συνεισφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας για ένα καλύτερο αύριο για όλους. «Φέρσου στους υπαλλήλους σου, όπως θα ήθελες να φερθούν στους καλύτερους πελάτες σου!» Όταν υπάρχει κλίμα συνεργασίας, όρεξη για δουλειά, διάθεση και χαμόγελο, θαύματα μπορούν να συμβούν! Στα καταστήματά μας, το προσωπικό της PNN NIGHTWEAR εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πελάτες με όρεξη, διάθεση και χαμόγελο, χαρίζοντας στον κάθε πελάτη μια προσωποποιημένη εμπειρία εξυπηρέτησης, χτίζοντας με αυτό τον τρόπο μια σχέση εμπιστοσύνης τόσο με το προσωπικό της εταιρίας, όσο και με το προϊόν, αλλά και την ίδια την εταιρία.

“Αν μεταχειριστείς έναν πελάτη άψογα, θα σε θυμάται.
Aν τον μεταχειριστείς άσχημα, δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

Φροντίζουμε να μεταχειριζόμαστε τον κάθε πελάτη με σεβασμό, στοχεύοντας στη γρήγορη και αποδοτική εξυπηρέτηση του, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό μας για την κάλυψη των αναγκών του. Στόχος μας είναι ο πελάτης να φύγει με χαμόγελο από το κατάστημα μας και να γυρίσει γρήγορα σε εμάς για να μας μεταδώσει την εμπειρία του από την προηγούμενη αγορά του.

“Η καλύτερη διαφήμιση ενός προϊόντος είναι η ποιότητα!”

Η ποιότητα σε ένα προϊόν δεν είναι το τι βάζεις μέσα σε αυτό, αλλά το τι παίρνει ο πελάτης από αυτό! Για αυτό κι εμείς στην PNN NIGHTWEAR συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας, να καινοτομούμε και να δίνουμε στους πελάτες μας περισσότερη αξία, παρέχοντας τους ανθεκτικότερα υφάσματα, απαλότερες υφές, καλύτερες βαφές και ένα τελικό προϊόν που θα κερδίζει τις εντυπώσεις!

Μετάβαση στο περιεχόμενο