ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ?

Για να παρέχουμε στον κόσμο ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης μέσα στο σπίτι!

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ?

Παράγοντας προϊόντα άριστης ποιότητας σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, από οικολογικά, αντι-αλλεργικά υφάσματα, χαρίζοντας κομψότητα, άνεση και στυλ σε όποιον τα φοράει!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Η εταιρία PNN NIGHTWEAR είναι μια αμιγώς ελληνική βιοτεχνία, η οποία παράγει όλα της τα προϊόντα στην Ελλάδα, σε ελληνικά συνεργεία ραφής, δημιουργώντας τα προϊόντα της από το νήμα, την πλέξη, τη βαφή και το τύπωμα, μέχρι το τελικό προϊόν στα ράφια των καταστημάτων της εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Η PNN NIGHTWEAR ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για το καθετοποιημένο σύστημα παραγωγής της και το ευρύ δίκτυο καταστημάτων της, που απαριθμεί συνολικά 29 καταστήματα σε στρατηγικές θέσεις σε όλη την Ελλάδα, αποτελώντας μια ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της ένδυσης ύπνου.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ – 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ!

Για εμάς τους ανθρώπους της PNN NIGHTWEAR είναι χρέος μας να δημιουργούμε πυτζάμες άριστης ποιότητας με έμφαση στο design, την κομψότητα και την άνεση μέσα στο σπίτι, ενημερώνοντας τις συλλογές μας με τις τελευταίες τάσεις της μόδας για να καλύπτουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Με συνεχή έρευνα, στρατηγικό σχεδιασμό, αξιόπιστα υλικά και προσεκτικό ποιοτικό έλεγχο, εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την εξαιρετική αντοχή των υφασμάτων μας, την απαλή υφή τους και μια ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που συνοδεύουν τα προϊόντα της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα, με λεπτομέρεια στη ραφή και την ελληνική υπογραφή της PNN NIGHTWEAR. Το πάθος, η αγάπη και η αφοσίωση μας είναι αυτά που μας ξεχώρισαν στην καρδιά σας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’αυτό!
Μετάβαση στο περιεχόμενο